Gratis sample Gratis verzending v.a. €39,95 Snelle levering Unieke producten
De Gouden Kat logo De Gouden Kat logo titel
ICON
ICON 0
Totaal: €0,00

Over ons

Welkom bij de Gouden Kat

Mijn naam is Xandra. Ik ben de trotse eigenaar van De Gouden Kat en een echte koffie en thee liefhebber. Je kan me geregeld terugvinden op lokale markten en ik ben altijd in voor een praatje. Kom gezellig een keer langs!

Volg onze facebook pagina om meer te weten te komen over de markten waar we te vinden zijn.

Het team van De Gouden Kat bestaat uit echte koffie en thee liefhebbers, die iedere dag weer genieten van een kwalitatieve warme drank. Of het nu gaat om een kop koffie in de ochtend, een verkwikkende groene thee in de middag of een verwarmende Rooibos in de avond. Iedere dag genieten we opnieuw van deze zalige warme dranken en deze passie delen we graag met jullie.


Assortiment:

Ons assortiment is dan ook met zorg samengesteld en wordt steeds opnieuw aangepast en uitgebreid, waarbij de selectie wordt gebaseerd op smaak en kwaliteit, zodat we allemaal iedere dag opnieuw kunnen genieten. Het assortiment bestaat uit koffiebonen die voor ons worden gebrand in een lokale koffiebranderij. Ook kan je bij ons verschillende soorten pure thee en de heerlijkste melanges terugvinden.

Mocht je een smaak missen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de e-mail: info@degoudenkat.nl


Verpakking:

Omdat we het belangrijk vinden dat de consument weet wat ze koopt, kunnen jullie de ingrediënten terugvinden bij ieder artikel op de website maar ook op de verpakkingen van onze losse thee en koffiebonen. Dit geld niet voor onze cadeauverpakkingen.


Nieuwtjes:

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over koffie, thee en ons assortiment? Volg dan onze facebookpagina en pinterest.


Klantenservice:

Mocht u onverhoop niet tevreden zijn met uw bestelling, of heeft u een vraag, neem dan via de e-mail contact met ons op. Wij zullen binnen 24 uur op uw e-mail reageren. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@degoudenkat.nl

Wilt u uw artikelen terugsturen? Dat kan, kijk voor meer informatie op onze retour pagina


Verzendwijze:

Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen via PostNL verzonden en heeft u uiterlijk binnen drie werkdagen in huis, daarbij maken wij gebruik van een Track & Tracecode. In de vakantie periode kan het zijn dat het langer duurt, hou hiervoor de banner op de homepagina in de gaten. Er is door ons gekozen voor PostNL en DHL vanwege de betrouwbaarheid. De verantwoordelijkheid voor het niet op tijd afleveren van de bestelling ligt bij PostNL of DHL en vrijwaard De Gouden Kat. Bestellingen met een waarde boven de €39,95 worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de €39,95 brengen wij €4,50 verzendkosten in rekening.