Gratis sample Gratis verzending v.a. €39,95 Snelle levering Unieke producten
De Gouden Kat logo De Gouden Kat logo titel
ICON
ICON 0
Totaal: €0,00

Losse Thee

Let op, wij zijn op vakantie, uw bestelling zal pas op 22 jul. 2024 verwerkt worden.

Thee heeft een heilzame werking 

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan losse thee soorten. Voor elke gemoedstoestand en moment van de dag hebben wij een lekkere smaak. Het betreft uitsluitend combinaties van thee, fruit en kruiden die met zorg zijn samengesteld. Je weerstand krijgt een boost van de gezonde samenstellingen. In de thee pakketten en in de losse thee zitten geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Zo weet je zeker dat je het beste van het beste drinkt. Puur natuur is namelijk het beste om te drinken.

 

Thee wordt vaak gedronken tijdens sociale gelegenheden. Lekker kletsen met familie of vriendinnen doe je het beste onder het genot van een smaakvolle kop thee. Maar ook als je in je eentje bent is het fijn om een kop thee in je hand te hebben. Het verwarmt tijdens de koude winterdagen. Het is goed voor de gezondheid zonder het lijf extra stimulans te geven, zoals dat met koffie wel het geval is. Geniet jij graag van losse thee om bij te ontspannen. De smaak ‘Adem In Adem Uit’ bevelen wij dan zeker aan.

 

Bekijk hierboven onze smaken

 

Koffie pakket of thee pakketten te koop

 

Naast de losse thee vind je bij ons in de webshop verschillende thee pakketten. Deze zijn met zorg samengesteld: voor elk moment van de dag of het jaar bieden wij deze thee pakketten aan. De lente staat als seizoen voor nieuw leven. Daarom vind je in dit cadeaupakket frisse, fruitige en bloemachtige smaken. De Frisse Lenteochtend thee bestaat uit een blend van aardbei en rabarber. Met deze smaak begin je heerlijk fris je dag. Of drink hem rustig op tijdens het werken of studeren. In een ontspannen toestand ben je toch productief.

 

Als theeliefhebber ben je vast wel bekend met zwarte, groene en witte thee. Als één van de weinige verkopen wij als webshop gele thee. Deze theesoort is op een unieke wijze vervaardigd en heeft een zeer hoog aromatisch gehalte. Bovendien bevat het veel antioxidanten waardoor je je immuunsysteem versterkt. De gele thee is los te bestellen en hij is onderdeel van een van onze thee pakketten, namelijk het Luxe Theepakket. Daarnaast kun je een koffie cadeaupakket bestellen om je dag een kickstart te geven. Wil je meer weten over de samenstelling van de pakketten? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop.

 

Bekijk het koffie cadeaupakket

 

Bestel je koffie en thee accessoires bij De Gouden Kat

 

Wil jij je koffiebeleving of theemoment helemaal perfect maken? Bestel dan onze mooie koffie en thee accessoires. Voor de losse thee hebben wij thee-eitjes, papieren filterzakjes, opbergblikken en theelepeltjes. De blikvanger in onze webshop is een zwarte keramieken theepot. Hierin blijft je thee lang warm en hij staat erg mooi op de tafel. Wil je meer informatie over onze producten? Contacteer ons gerust via de telefoon of e-mail.

 

Neem contact op