Gratis sample Gratis verzending v.a. €39,95 Snelle levering Unieke producten
De Gouden Kat logo De Gouden Kat logo titel
ICON
ICON 0
Totaal: €0,00

Koffie cadeaupakket

Let op, wij zijn op vakantie, uw bestelling zal pas op 22 jul. 2024 verwerkt worden.

Mooi koffie cadeaupakket met koffie uit diverse windstreken

Koffie komt vooral uit tropische windstreken. Het is een exportproduct dat afkomstig is vanuit landen rondom de evenaar. Denk hierbij aan Vietnam, Guatemala, Colombia, en Kenia. De smaak die de boventoon voert bij koffie is een bittere en sterke smaak. De afdronk varieert van zoet tot zuur. Kijk rond op onze webshop om te zien welke jij graag wil bestellen. 

 

Bij de Gouden Kat vind je in het koffie cadeaupakket melanges van koffiebonen uit verschillende windstreken. Onze Aandachte Felis Silvestris bevat bonen uit Brazilië, Ethiopië en Colombia. Ervaar de smaakexplosie van deze heerlijke en authentieke koffiebonen. Beter kun je je dag niet beginnen.

 

Bekijk hierboven de pakketten

 

Stel je eigen koffie cadeaupakket samen

Nederlanders drinken het meeste aantal liters koffie per 1000 inwoners ter wereld. Er zijn maar weinig mensen die niet ‘s ochtends wakker worden met een heerlijke bak zwart goud. Als je een vriend of kennis een mooi koffie cadeaupakket geeft vindt deze altijd wel zijn bestemming. 

 

Weet jij al welke smaak de ontvanger als voorkeur heeft? Kies dan voor de koffieboon die het beste in de smaak valt. Variëren kan natuurlijk ook. Een koffie cadeaupakket kun je ook samenstellen met vier verschillende soorten koffiebonen. Bestel onze koffie in combinatie met onze authentieke koffiemokken. Dit koffie cadeaupakket is genieten voor de hele familie.

 

Bekijk al onze producten

 

Koffie en thee accessoires

Naast koffie bonen of cadeaupakketten met koffie heb je bij de Gouden Kat ook de keuze uit losse thee of prachtige thee pakketten. Qua thee is er ook voldoende keuze in ons assortiment. Van fris tot aromatisch. Van zoet tot kruidig. Voor elke theeleut is er een heerlijke smaak losse thee te vinden.

 

Naast de koffie cadeaupakketten en losse thee vind je leuke koffie en thee accessoires bij ons op de webshop. Wij verkopen originele thee-eitjes in de vorm van een aardbei, citroen, eekhoorn of zwaan. Voor de losse thee verkopen wij daarnaast papieren filterzakjes. Met de hoeveelheid thee die in het zakje past, zet je met gemak een grote kan thee. Een ander groot voordeel is dat deze papieren zakjes biologisch afbreekbaar zijn en dus niet slecht voor het milieu.

 

Ga naar de accessoires