Gratis sample Gratis verzending v.a. €39,95 Snelle levering Unieke producten
De Gouden Kat logo De Gouden Kat logo titel
ICON
ICON 0
Totaal: €0,00

Thee pakket

Losse Thee in heerlijke smaken 

Net als onze koffiebonen komt ook de losse thee op onze webshop van diverse continenten. De Oolong thee komt traditioneel gezien uit China. Deze theesoort bevindt zich in het spectrum tussen een groene en zwarte thee. Doordat Oolong niet te lang is gebrand heeft het van nature een milde smaak. Doordat wij het hebben gemixt met diverse fruitsoorten heeft de Oolong in ons assortiment een zoete nasmaak. In de zomer kun je hier zelf een lekkere en natuurlijke ijsthee van maken.

 

Let jij op je lijn, maar wil je soms toch genieten van een heerlijke cappuccino of kop chocolademelk? De rooibos blend in onze winkel bevat stukjes caramel en echte koffiebonen. Dit maakt de thee net even iets zoeter en krachtiger. Het komt meer in de buurt van een echte koffie. Echter bevat het een stuk minder cafeïne. De cappuccino losse thee drink je dus met een gerust hart in de avond.

 

Bekijk onze losse thee

 

Thee pakketten met diverse thema’s

 

Onze thee pakketten zijn gemaakt voor diverse seizoenen en gebeurtenissen. Geef bijvoorbeeld je nieuwe lief een theepakket cadeau met het thema ‘Ik vind je lief’. Dat is letterlijk en figuurlijk hartverwarmend. Jouw zieke collega, familielid of vriend verras je met het Beterschap Cadeaupakket. De kans is groot dat hij of zij hier snel van opknapt.

 

Ook voor de verschillende seizoenen zijn er mooie thee pakketten met verschillende soorten losse thee.

 

In de herfst cadeaupakketten zit onder andere Sencha thee. Deze groene thee wordt in Japan vaak gedronken en zit boordevol anti-oxidanten. Deze gezonde stofjes beschermen je lichaam van binnenuit en versterken je weerstand. Door veel Sencha thee te drinken ben je dus minder vatbaar voor seizoensgebonden virussen. De Zomer Thee Pakketten bevatten losse thee met echte stukjes kokos. Sluit je ogen en waan je op een tropisch eiland onder de palmbomen.

 

Bekijk al onze producten

 

Koffie cadeaupakket te koop

 

Thee is heerlijk om even bij te ontspannen. Je kunt het zien als een genotsmomentje voor jezelf. Als je in de ochtend een energieke start wil dan gaat dat net even iets beter met koffie. Dat geldt voor veel mensen - Nederlanders zijn echte koffiedrinkers.

 

Verras daarom je geliefde, je vader of moeder, vriend of collega met een leuk koffie cadeaupakket. Hierin vind je niet alleen aromatische koffiebonen, maar ook robuuste koffiemokken in vintage stijl. Zoetekauwen kunnen kandijstokjes toevoegen aan een authentiek koffie cadeaupakket van de Gouden Kat. Wil je meer informatie over wat het beste bij jou past. Neem dan via de mail of telefoon contact op met onze winkel. Wij helpen graag verder.

 

Neem contact op